OVK

OVK, obligatorisk ventilationskontroll är genomförd men inte godkänd. Det återstår 13 lägenheter att besiktiga men framförallt en hel del åtgärder som behöver vidtas för att vi ska få en godkänd OVK. Vem som ska utföra åtgärderna håller på att upphandlas. Glädjande är att OVK är genomförd och godkänd i alla allmänna utrymmen samt de flesta lokaler.

De flesta åtgärderna ansvarar föreningen för gemensamt. Dock finns det några åtgärder som enskilda medlemmar har ansvar för och måste bekosta själv. De som är berörda kommer få meddelande om vad som behövs göras i er lägenhet.

Planerar du en renovering inom snar framtid, då kan det vara lämpligt att ta reda på vad du fått för anmärkningar. I annat fall återkommer vi.

Om ni har spisfläkten installerad på ventilationskanalen, bör ni åtgärda det snarast möjligt då det är stor risk att detta medför olägenhet för era grannar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *