Bredband via uttaget i hallen

Ljuset har slutit avtal med Ownit om trådbundet bredband via uttaget ovanför din ytterdörr om 1 Gb/s i båda riktningarna. Detta ingår i avgiften. Du behöver inget eget avtal för att utnyttja det. Installationen är enkel. Vanligtvis har du en wifi-router som du kopplar in i hallen. Följ instruktionerna till routern. När du surfar omdirigeras du till Ownits installationssidor som begär lite information om din lägenhet. Sen är du igång. Obs det kan dröja några timmar när du kopplar in ny utrustning innan Ownit konfigurerar om sig själv.

För support, gå till www.ownit.se, ring 08-525 07 300 eller maila support@ownit.se.

Andra operatörer

Tidigare har vi haft Bredbandsbolaget i huset men de har sagt upp sina tjänster fr o m 1 oktober, 2013. Bredband 2 däremot opererar fortfarande i huset och ett fåtal lägenheter är fortfarande kopplade till dem. De kräver alltså individuella avtal med månadsavgift.

Bredband via kabel-TV uttaget

Ytterligare en möjlighet till bredband finns via kabel-TV-uttaget och då är det Tele2 man ska kontakta (kundservice nås på telefonnummer 90 222.).

TV

Tele2:s analoga basutbud ingår (tidigare kallat Comhem). För frågor kring TV hänvisar vi till Tele2 kundservice på 90 222 eller hemsida: Tele2