Cirkuläret #20 2024

🛠️ Ventilbyte och injustering av värmesystem
I vår påbörjar Antonsens rör ett omfattande ventilbyte och injustering av sekundärvärmesystemet. Entreprenaden genomförs i syfte att upprätta en god värmebalans, vilket utöver komforthöjning även kommer att ge föreningen en bättre värmeekonomi. Entreprenaden startar under senvinter/vår med planering och beräkningar. Boende kommer först att märka av arbetet i slutet av våren/början av sommaren, då Antonsens rör behöver tillträde till er lägenhet för byte av radiatorventiler. Efter sommaren behöver ytterligare besök göras då systemet ska justeras in, och nya termostater monteras. Entreprenaden skall vara helt färdigställd senast per den sista oktober. Tidplan aviseras så snart datum är satta. Mer information har skickats till medlemmar i Brf Ljuset via nyhetsbrev på mail. Vid frågor gällande entreprenaden i detta skede, eller om du redan nu vet att du inte kommer att vara hemma under maj och juni – kontakta Spetsudden, info@spetsudden.se
🏘️ Avgift andrahandsuthyrning
Från och med den första april kommer en avgift tas ut vid andrahandsuthyrning. Mer information om detta hittar du på Brf Ljusets hemsida: https://www.ljuset.se/vanligaste-fragorna/andrahandsuthyrning/
💐 Årsstämma
Onsdag 24 april  kl 19-21 kommer Brf Ljusets årsstämma att hållas i Sofia församlings lokal ”Lilla salen”. Kallelse kommer separat.
🌱 Vårstädning lördag 20 april
Vi plockar fram utemöblerna, vårstädar  och träffar våra grannar. Håll utkik efter mer info på anslagstavlorna.
Styrelsen önskar er en fin vårvinter!