Cirkuläret #19 2023

Julhälsning från ordförande
Bästa medlem i Ljuset,
Vill passa på att önska er alla en God jul och ett Gott nytt år! Tack för alla engagemang under året. Det känns verkligen tacksamt att tillhöra en så bra förening. Hoppas ni alla får en fröjdefull julhelg!
Vänliga hälsningar, Jakob Svensson
Julgransresning 3 december kl 14.00
Första advent närmar sig med stormsteg. Söndag den tredje december kl 14 ska julgranen resas. Varmt välkomna till en trivsam tradition i Brf Ljuset. Vi hjälps åt att resa granen på gården och värmer oss med glögg och fika.  Det kommer att finnas julklappar till barnen. Kom ut på gården och fira in juletider med dina grannar!
Brandvarnarens dag 1 december
Under vinterhalvåret ökar inomhusbränderna i svenska hushåll och för att skydda Brf Ljuset mot brand uppmanar vi er att testa era brandvarnare. Enligt våra stadgar är det lägenhetsnyttjarens ansvar att se till att brandvarnaren fungerar. Testa din brandvarnare genom att trycka på testknappen. Hör du en larmsignal så fungerar både batteri och funktion. Uppstår ingen larmsignal så byt ut antingen batteri eller hela brandvarnaren.  Se även till att ha extra batteri hemma och städa av din brandvarnare med jämna mellanrum. Mer allmännyttig information om brandsäkerhet och brandvarnardagen finns att läsa på Brandskyddsföreningens hemsida www.brandskyddsforeningen.se
Allt gott, hälsningar Styrelsen