Kontorshotellet ger våra medlemmar och boende möjlighet att boka en professionell kontorsarbetsplats till en självkostnad. Mötesrummet och köket med den anslutna flexytan kan även användas till annat dock måste dessa aktiviteter vara förenbara med ev. pågående kontorsarbete under vanliga kontorstider.

Bokningsbara tider finns alla dagar kl 7-22 förutom onsdagar endast kl 7-19. Lokalen får inte användas utanför dessa tider. Det är endast medlemmar och boende i bostadsrättsförening Ljuset som kan boka tider. Bokningar får ej överlåtas till utomstående.

Rum 1: Borgen

Ett mötesrum och församlingslokal med ett konferensbord för upp till 12 pers. Whiteboard, storskärm och mörkläggningsgardiner finns. Uppkoppling till storskärmen sker med kabel eller trådlöst med Chromecast. Båda HDMI- och USB-C-kabel finns.

Hela rummet kan bokas för 1 eller 3 timmar alla veckodagar.

Rum 2: Bonden

Ett arbetsrum med 4 skrivbord. Skrivborden har avskärmning i bakkant och är höj och sänkbara. Elkontakt finns vid varje skrivbord.

Kontorsplatserna i rummet kan bokas var för sig för 1 eller 3 timmar eller heldag alla veckodagar.

Rum 3: Åsen

Ett arbetsrum med 4 skrivbord. Skrivborden har avskärmning i bakkant och är höj och sänkbara. Elkontakt finns vid varje skrivbord. Detta rum är avsett för tyst arbete. Sätt mobilen gärna i tyst läge och undvik andra fysiska eller digitala möten när du har valt detta rum.

Kontorsplatserna i rummet kan bokas var för sig för 1 eller 3 timmar eller heldag alla veckodagar.

Rum 4: Klippan

Ett kök med en flexyta i anslutning. Köket är utrustat med kyl, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare och mikrovågsugn. Obs ej spis! Flexytan är möblerat med två stora höga bord med sittmöjlighet för 16 pers.

Flexytan kan bokas 3 timmar eller heldag alla veckodagar. Köket står dock till förfogande för samtliga i lokalen även om flexytan har bokats.

Generell information

Wifi finns i hela lokalen. Inloggningsuppgifterna finns uppsatta på väggen. Aktuellt finns varken kopiator eller skrivare i lokalen.

Det finns en toalett med handfat i anslutning till hallen.

Brandsläckare finns i lokalen. Nödutrymning sker genom entrédörren. En hjärtstartare finns i trappuppgång 9 på gårdsvåning. Vid nödläge larma 112.

Bokning, betalning och tillträde

Skrivborden, mötesrum och flexyta bokas var för sig. Du behöver tre appar på din mobil: BokaMera, Swish och Parakey. Registrering och bokning görs i BokaMera som finns att hämta här:

Bokningar betalas smidigt och enkelt med Swish till 123-336 66 06. Direkt efter bokningen får du ett e-post med en Swish-länk till en QR-kod med samtliga uppgifter förinlagda. Betala inom 15 minuter för att behålla din bokade tid. Om du swishar på annat sätt glöm inte att ange ditt bokningsnummer i meddelandet för Swish-betalningen för att din betalning kan matchas till din bokning.

Strax innan bokad tid får du ett meddelande med en digital nyckel. Denna nyckel öppnas i Parakey appen och ger tillträde till lokalen. Länk till appen finns med i meddelandet.

Hör av dig till kontorshotell@ljuset.se om du har funderingar.