Kontorshotellet ger våra medlemmar och boende möjlighet att boka en professionell kontorsarbetsplats till en självkostnad. Mötesrummet och köket med den anslutna flexytan kan även användas till annat dock måste dessa aktiviteter vara förenbara med ev. pågående kontorsarbete under vanliga kontorstider.

Föreningens eget kontorshotell är ingen vinstdrivande verksamhet. Alla medlemmar uppmuntras att respektera reglerna och hjälpa till så att vi kan ha denna typ av verksamhet i denna lokal i många år.

Generell information

Bokningsbara tider finns alla dagar kl 7-22 förutom onsdagar enbart kl 7-19. Lokalen får inte användas utanför dessa tider. För nuvarande kan det bokas fasta pass på 3, 6 eller 12 timmar.

Det är enbart medlemmar och boende i bostadsrättsförening Ljuset som kan boka tider. Bokad tid eller nyckel till lokalen får ej överlåtas till utomstående.

Brandsläckare finns i lokalen. Nödutrymning sker genom entrédörren. En hjärtstartare finns i trappuppgång 9 på gårdsvåning. Vid nödläge larma 112.

Wifi finns i hela lokalen. Inloggningsuppgifterna finns uppsatta på väggen. Aktuellt finns varken kopiator eller skrivare i lokalen.

Köket i rum 4 Klippan är tillgängligt för samtliga i lokalen även om flexytan i samma rum har bokats.

I lokalen finns en toalett med handfat.

Rum 1: Borgen

Ett mötesrum och församlingslokal med ett konferensbord för upp till 12 personer. Whiteboard, storskärm och mörkläggningsgardiner finns. Uppkoppling till storskärmen sker med kabel eller trådlöst med Chromecast. Båda HDMI- och USB-C-kabel finns.

Rum 2: Bonden

Ett arbetsrum med 4 skrivbord. Varje person i lokalen behöver ha en egen bokning. Skrivborden har avskärmning i bakkant och är höj och sänkbara. Elkontakt finns vid varje skrivbord. Kontorsplatserna i rummet bokas var för sig.

Rum 3: Åsen

Ett lugnt arbetsrum med 4 skrivbord. Varje person i lokalen behöver ha en egen bokning. Skrivborden har avskärmning i bakkant och är höj och sänkbara. Elkontakt finns vid varje skrivbord. Detta rum är avsett för tyst arbete. Sätt mobilen gärna i tyst läge och undvik andra fysiska eller digitala möten när du har valt detta rum. Kontorsplatserna i rummet bokas var för sig.

Rum 4: Klippan

Ett kök med en flexyta i anslutning. Köket är utrustat med kyl, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare och mikrovågsugn. Obs ej spis eller ugn! Flexytan är möblerat med två stora höga bord med sittmöjlighet för upp till 12 personer.

Bokning, betalning och tillträde

Bokning är personlig och bindande. Enklast blir det om du har BokaMera-appen i mobilen. Utöver denna behöver du ha Swish och Parakey-appen.

Skrivborden, mötesrum och flexyta bokas var för sig. Registrering och bokning görs på BokaMera i appen eller på kontorshotell.ljuset.se. Där hittar du även priserna. Appen finns att hämta här:

Bokningar betalas smidigt och enkelt med Swish till 123-336 66 06. Direkt efter bokningen får du ett e-post med en QR-kod med samtliga Swish-uppgifter förinlagda. Betala inom 15 minuter för att behålla din bokade tid. Om du swishar på annat sätt glöm inte att ange ditt bokningsnummer (KH-numret) i meddelandet för Swish-betalningen för att din betalning kan matchas till din bokning.

Swisha till 123-336 66 06!

Innan bokad tid får du ett meddelande med en digital nyckel. Denna nyckel öppnas i Parakey appen och ger tillträde till lokalen. Länk till appen finns med i meddelandet.

Ytterligare villkor

  • Det går bra att avboka en tid som inte kommer att användas men tyvärr finns inte möjlighet till återbetalning.
  • Aktuellt städas lokalen oregelbunden och i mån av behov. Lämna lokalen helt enkelt så som du själv skulle vilja hitta det.
  • Vi hjälps åt med att brygga kaffe och sätta på diskmaskinen.
  • Stäng gärna fönstren och släck ljuset när du är sist.
  • Föreningen tar ut en avgift på 500 kr per person vid användning av lokalen utan giltig bokning.

Hör av dig till kontorshotell@ljuset.se om du har funderingar eller förbättringsförslag.