Huskurage

Du kommer snart få information om Huskurage i din brevlåda.

Det är en policy som vi antagit i styrelsen med intentionen att bidra till ökad trygghet för alla. Här nedan hittar du information om Huskurage som har gått ut i tidigare delägarinfo.

Huskurage är ett initiativ med mål att förhindra våld i nära relation genom att ge grannar verktyg att agera. Det är en policy som säger att vi som grannar inte tänker ignorera om vi känner oro för att någon råkar illa ut. Ljuset har antagit Huskurages policy, vilket innebär att vi hädanefter tillämpar Huskurage i föreningen. Mer information om detta kommer finnas tillgänglig på anslagstavlorna i respektive hus, utförligare information kommer att skickas ut.

För mer information om Huskurage se nedanstående länk

http://huskurage.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *