Omfärgning av fasad mot gård

Fasaden under barnkrubban, Åsögatan mot gård, är i mycket dåligt skick. Puts har lossnat på många ställen och en omfattande isskada finns bakom stuprännan. Då vi redan har ställning uppställd, har vi betsällt en omfärgning av hela fasaden. Det innebär att puts som sitter löst kommer att tas bort och alla hål kommer att lagas. Sen kommer hela fasaden att få ett nytt ytskit av puts och färgmatchas mot resten av gårdens gula kulör. All puts kommer inte att avlägsnas, endast lössittande. Byggställningen kommer att täckas med ett solskydd. Arbetet inleds i juni och pågår fram till vecka 27. Övriga fasader kommer inte att åtgärdas nu, utan tidigast om 5 år. Mer information om tidsplan kommer att anslås i berörda trapphus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *