Driftstörningar i TV-nätet

Boende i uppgångarna under barnkrubban har sedan rivningen påbörjades i mars haft problem med att TV-bilden svajat. Det har berott på att skarvar skakat ifrån varandra och inbyggda (osynliga och okända) kablar har rivits ned när väggar rivits. Denna vecka har TV-ledningar dragits om i barnkrubban och i en del lägenheter under barnkrubban, förstärkaren har också flyttats. Det medförde ett driftstopp under måndagen och ett oupptäckt fel ledde sedan till att en av TV-slingorna ej var driftsatt, vilket ledde till att TV-rutan var svart till tisdagseftermiddagen. Vår installatör ber om ursäkt för misstaget. Installatören ber också de 3 bostadsrättsinnehavarna i uppg 7 och 8 som fortfarande inte gett tillträde för lagning av TV-slingan att kontakta dem omgående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *