På gång i området

Som flera av er säkert märkt så händer det en hel del i våra kvarter för tillfället.

💥Sprängningar för tunnelbanan 
Flera medlemmar i föreningen undrar över de ljud som hörs i huset och vi är många som blivit skrämda av dem. Läs mer om sprängningarna här: https://www.nyatunnelbanan.se/sv/arbeten-ostra-sodermalm Om du scrollar ner i den informationen hittar du under rubriken Information om sprängningar en länk där du kan anmäla ditt telefonnummer och få ett sms innan sprängningarna så får du en förvarning ca 30 minuter innan sprängningen sker. 

🪚 Gräv och fix på Bondegatan
Stockholm Exergi förnyar befintlig fjärrvärmeledning. Enligt information skulle arbetet pågå fram till den 30/10 2020 men vad vi kan se (och höra) pågår arbetet fortfarande. För vidare information se anslag i portarna där det också finns namn och nummer till kontaktpersoner om du vill veta mer. 

🏥Ersta sjukhus byggs om
Ett omfattande arbete sker kring Ersta sjukhus som ju ligger i vårt närområde. Vad vi vet är det inte något som stör oss men det kan ändå vara bra att känna till. Här hittar du mer information om ombyggnationen: https://vaxer.stockholm/projekt/ersta-sjukhus-byggs-ut/