Värmeundercentralen installerad, med vissa komplikationer

Installationen av den nya värmeundercentralen gick inte helt smärtfritt då vissa stammar vana vid konstant cirkulerande vatten behagade upphöra med sin funktion samtidigt med att pumparna stängdes av. Vissa lägenheter fick det kallt i några dagar och det var många som hörde och hör alltjämt av sig till styrelsemejlen och Cemi. Viss insvängning är förväntad och så småningom når vi full funktion i hela huset. Vi har även fortsatt problem med varmvattnet, närmare bestämt VVC-systemet som gör att varmvattnet kommer snabbt på morgonen när man öppnar kranen.

Om det dröjer ovanligt länge innan du får varmt i kranen, om du har nedsatt funktion på elementen eller tycker det är kallt i lägenheten, gå in på cemi.se och gör en felanmälan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *