Hjärtstartare installerad i 9:an – HLR-kurs för medlemmarna

I dagarna ska en hjärtstartare sättas upp i trappuppgången i uppgång 9, samma uppgång som expeditionen och gästlägenheterna. Detta var från början ett förslag från en medlem utanför styrelsen och det var även han som stod för huvudparten av upphandlingen. Sådana initiativ uppmuntras! Många av våra boende kommer säkert att uppskatta tryggheten som den skänker.

Hjärtstartaren registreras i ett centralt register som är sökbart med en smartphone och Larmtjänst kan hänvisa hit. I köpet ingick även en utbildning i HLR och hjärtstartarens funktion för ett begränsat antal. Utbildningen är 13 januari 19-21. Mejla styrelsen senast 6 januari om du är intresserad av att delta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *