Begränsade öppettider på expeditionen

Vår målsättning är att hålla expeditionen öppen varje tisdag kl 19 med två stycken representanter ur styrelsen närvarande. De flesta ärenden hanterar vi såklart över mejl, men vi tycker det är värdefullt och framförallt trevligt att på detta sätt få personlig kontakt med de boende. Det är ofta nyinflyttade kommer förbi bara för att säga hej.
 
Tyvärr har det förekommit för många incidenter med mindre angenäma eller direkt obehagliga besök. Till följd av detta har vi tagit beslutet att endast hålla öppet om vi kan bemanna expen med minst två styrelseledamöter. Om den ena får förhinder kommer den andra inte ensamt öppna.
 
Detta är naturligtvis djupt beklagligt och det är en illavarslande signal det sänder till personer som kan tänka sig ställa sig till förfogande för framtida styrelser.
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *