Uppdaterad policy för övernattningslägenheterna

Det har väl inte undgått någon att vi numera har inte mindre än tre övernattningslägenheter i olika storlekar med mellan 2 och 6 sängplatser. Den minsta kostar bara 150 kr/natten. De större ligger på 250 resp 350 kr. I den största finns ett nytt öppet kök med spis och diskmaskin. Pentry finns i de mindre och mikro kommer att införskaffas till 6an åtminsone, kanske till alla.
Nu börjar lägenheterna dessutom så smått bli trevligt inredda, så pass att vi snart kan fotografera av dem för att visa hur de ser ut. Då kommer de läggas ut på vår hemsida, på http://www.ljuset.se/overnattningslagenheter, och självklart även vår Facebooksida https://www.facebook.com/brfljuset.
För att minska på styrelsens arbetsbelastning i samband med detta samt få in den finansiering som vi tänkte, kommer vi förtydliga och skärpa vår bokningspolicy. 
Den nya policyn gäller fr o m 7/10 och kommer då att läggas ut på hemsidan på länken ovan. Kontentan är att betala i tid (tisdag kl 19), betala rätt belopp och inte boka av för sent. Vi kommer att boka av obetalda pass utan förvarning och vi kommer kräva in full betalning för försena (3 dagar) avbokningar.
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *