Nya övernattningslägenheter – bokningen av de nya imorgon

Nu börjar vi se fram emot att bo in de nya övernattningslägenheterna. En lokal med 2 sängar är redan klar, de två andra med 4 respektive 6 sängar ska vara klara den 18 juli.
Bokning fr o m 18 juli och framåt (3 månader i taget som vanligt) öppnar nu på onsdag den 28 maj kl 20. Bokningar kan då endast göras via bokningsterminalen i tvättstugan. Webbokningen sätts igång igen efter att den förväntade anstormingen är över.
Vi kommer släppa tidigare datum succesivt och detta kommer annonseras på vår Facebooksida, https://www.facebook.com/brfljuset.
Priser är är inte klubbade ännu men kommer ligga inom spannet 150 kr för den minsta och 300 kr för den största, per dygn.
Lägenheterna identifieras med antalet sängar 2, 4 respektive 6.
Lägenhet 2 och 4 nås via en vestibul bakom dörren längst till vänster, en trappa ner i uppgång 9. Från vesitibulen är 2:an dörren till vänster, det som tidigare var mötesrum; och 4:an dörren till höger, det som var expedition förut. 
Lägenhet 6 är den mittersta dörren från trappuppgången, som även tidigare var gemensamhetslokal/övernattningslägenhet. Den högra dörren i trapphuset är alltså vår nya expedition som har brukats så en månad ungefär.
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *