🏡GĂ„rden

Ett stort tack till alla som hade möjlighet att hjÀlpa till pÄ stÀddagen. Vi har ett avtal med ett företag som tar hand om det mesta pÄ vÄr fina gÄrd dock ej skrÀpplockning och skötsel av utemöbler, vilket nu blev gjort, och det blev fint!

Odling av örter och grönsaker sköts dĂ€remot av Odlingsgruppen, d.v.s. den odling som sker i odlingslĂ„dorna. Denna odlingssĂ€song börjar lida mot sitt slut men nĂ€sta Ă€r snart hĂ€r. Odlingsgruppen trĂ€ffas nĂ€sta gĂ„ng onsdagen den 17 november kl 19.00. Vi vill gĂ€rna bli fler och alla Ă€r vĂ€lkomna! NĂ„gon tidigare erfarenhet behövs ej. Odlingsgruppen Ă€r ett bra sĂ€tt att lĂ€ra kĂ€nna sina grannar. Kontakta oss gĂ€rna pĂ„ odling@ljuset.se

Till nĂ€sta sommar efterlyser vi ”faddrar” till vĂ„ra blomrabatter. Företaget vi har anlitat rensar blomrabatterna utefter husvĂ€ggarna men vi behöver hjĂ€lp med vattningen. Är du intresserad av att vattna en rabatt nĂ€sta sommar? Kanske en rabatt nĂ€ra din port. IntresseanmĂ€lan mejlas till odling@ljuset.se