Cyklar

Cykelrummet är åter i bruk, återinvigningen och det nya systemet med parkeringstillstånd har i det stora hela fungerat bra. Ett antal cyklar har blivit omhändertagna då de saknat dekaler. Har du en cykel som blivit omhändertagen och som du vill få tillbaka skicka ett mejl till styrelsen med lgh nummer (en siffra mellan 1-261, INTE skatteverkets siffra), beskrivning av cykeln, samt telefonnummer. Det underlättar kontakten så att vi kan hitta en tid som passar både för dig och oss.

Cykelförrådet och platserna på gården är avsedda att användas för cyklar som brukas, inte förvaras. Något annat har vi inte plats för.

Även en påminnelse om att cyklar utan dekaler kan rensas bort utan förvarning. Precis som vid tidigare utrensningar förvaras de då i tre månader och kan därefter komma att skrotas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *