Vi behöver komma in i din lägenhet #1 – Stamspolning på bottenplan

Redan på onsdag 4 oktober drar vi igång med en ny omgång av stamspolning med våra partners Solna Högtrycksspolning. Det är lägenheter längst ned i huset som berörs denna gång och de har fått avisering i brevlådan.
Vi spolar stammarna regelbundet för att undvika stopp som i värsta fall kan leda till översvämning och fuktskador. Just de nedre lägenheterna är känsliga.
Vi räknar med ert samarbete! Följ anvisningarna i avin. Om du inte kan vara hemma eller lämna nyckeln till spolarna, ta kontakt med en granne som kan hjälpa dig. Observera att boende måste göra sin lägenhet tillgänglig för entreprenörer när vi ber om det. Underlåtenhet är en allvarlig förseelse som i värsta fall kan leda till förverkande av bostadsrätten dvs tvångsförsäljning.
Våra avlopp är trånga och slingriga på många ställen men än behöver vi inte byta ut dem. För att de ska hålla länge till, tänk på vad du spolar ned i vasken. Tex kaffesump. Lägg det i matavfallspåsen istället.
Här kommer fler tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *