Fullt i barnvagnförrådet – utrensningen planeras

Barnvagnförrådet är, inför förestående rivning, väldigt välanvänt, men tyvärr överfullt. Vi ber alla som har en barnvagn i förrådet att märka upp den med en namnetikett med lägenhetsnummer – 1-3 siffror – på handtaget. Märk även upp övriga tillhörigheter som ligger på hyllan eller hänger på väggen.

Styrelsen meddelar härmed att vi kommer rensa ut övergivna barnvagnar. Barnvagnar som på detta sätt tas i beslag förvaras i tre månader varefter de slängs.

OBS! Föreningen ”förvarar” inte barnvagnar. Vi har ett barnvagnsförråd för dem som aktivt brukar barnvagn och förrådet behövs för dem. Har barnet vuxit ur barnvagnen, ska den inte stå i barnvagnförrådet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *