Stamspolning

Med start i slutet av maj och fyra veckor framåt kommer Solna Högtrycksspolning rengöra våra avloppsstammar för att förhindra läckage, stopp och slitage. Stopp i avloppet och resulterande vattenskador är en av våra största kostnader i föreningen.
 
Tillträde till era lägenheter behövs alltså någon gång i maj och juni. Spolarna kommer avisera om exakt tidpunkt.
 
Spolarna kommer själva ha hand om nyckelhanteringen. Styrelsen kommer inte vara inblandad alls. Ni kan alltså inte som tidigare lämna nyckeln i vårt brevinkast. Kan ni inte lämna dem till spolarna, fråga en granne.
 
Har ni inte kopior på era dörrnycklar att lämna ut, för er egen och föreningens skull, fixa det på en gång.
 
Vi är glada över kunna anta en offert från en mycket kompetent och högkvalitativ firma som visat prov på det när vi haft dem i huset för akuta spolningar. De är dessutom mycket sociala. Fråga dem om hur du kan hjälpa till att hålla stammarna intakta!
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *