Polisanmälningar mot Ljuser – big bags på gatan

Som ni alla säkert läst eller sett på nyheterna, pågår det ett krig mot BIG BAGS som skräpar ned stadens trottoarer. Vi har uppmanat de som renoverar i huset att använda sådana, men måste nu göra tillägget att om man avser att ha dem stående en längre tid, mer än en dag, måste man söka ett tillstånd från Stockholm Stad. Vi som fastighetsägare blir polisanmälda varje gång en påse står på trottoaren.

Storsäckar i gatumiljön gör det svårare att ta sig fram, inte minst för personer med rörelse- eller synnedsättning. I värsta fall kan någon skada sig. Även renhållnings- och snöröjningsmaskiner får problem att ta sig fram. Säckarna kan också bidra till nedskräpning från förbipasserande.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *