Fönsterrenoveringen tar paus

Fönsterrenoveringen går framåt men pga. vinterns antågande och sjunkande temperaturer kommer arbetet att avslutas för året nu i oktober. Arbetet återupptas igen i vår när utetemperaturen stigit erforderligt. Putsskadorna som uppkommer i samband med renoveringen kommer att lagas i oktober. 
 
Arbetet i uppg. 10 och 11 har dock inte gått så smidigt, då entreprenören haft stora problem med tillträde. Detta gäller även vid besiktningen efter att arbetet avslutats. Besiktningen är till för att föreningen ska kunna granska och godkänna arbetet och få garanti på det utförda jobbet. Vid veckans besiktning gav 4 av 11 tillträde. Detta är inte under några omständigheter ok. 
 
– Om du inte kan vara hemma, lämna nyckel till entreprenören. 
– Om du sagt att du ska vara hemma, var hemma när de kommer. 
– Om du endast låter hantverkare jobba när du är hemma, VAR HEMMA NÄR DE BEHÖVER JOBBA!
 
Vi har en mycket flexibel entreprenör vilket vi är tacksamma för, men nu har vi som delägare börjat missköta oss.
 
Därför måste vi påminna om att föreningen har rätt till tillträde för periodiskt underhåll. Detta regleras i vår stadga och är inte en fråga som kan diskuteras. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *