Inbrott i fastigheten

Under veckan som gått har vår lokalhyresgäst Bantie på Åsögatan haft inbrott i sin lokal. Byggarbetsplatsen för vindsombyggnaden hade också ett inbrott natten till onsdag. På förekommen anledning vill vi också varna för att obehöriga ”hantverkare” försöker komma in i lägenheter. De hantverkare som styrelsen anlitar kommer alltid avisera innan och kan alltid legitimera sig. Är du osäker kontakta styrelsen innan du släpper in någon. Vi vill mana till ökad vaksamhet och påminna om vikten av att stänga portar, vindsdörrar och att inte släppa in okända i huset. Grinden på Klippgatan har strulat under veckan och är felanmäld till Besam som sköter den. Det är Stockholm stad som äger dörrstängaren, vår fastighetsskötare får därför inte laga den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *