ūüö≤Cykelrensning

För att frigöra utrymme i cykelrummet samt på gården så är det återigen dags för en cykelrensning. Vi kommer börja till att börja med rensa ut alla cyklar som inte har ett giltigt cykeltillstånd. Men cykeltillstånden börjar bli gamla och vi misstänker att det står en del cyklar som saknar ägare på föreningens cykelplatser. Därför kommer vi inom kort att märka samtliga cyklar genom att sätta en bit färgad tejp på styret. Ta bort tejpbiten från din cykel senast 26 november om cykeln fortfarande är i bruk. Bortrensade cyklar kommer förvaras i 6 månader för att därefter kasseras. Det går att kontakta styrelsen under förvaringstiden för att, mot beskrivning, få tillbaka en utrensad cykel. Information kommer även att sättas upp i cykelförrådet samt vid cykelparkeringen på gården. Summa summarum: Har du en cykel i cykelrummet eller på gården och vill ha kvar den ber vi dig att se till att den har ett giltigt cykeltillstånd, samt att du tar bort den färgade tejpbiten innan 26 november.