đŸšČCykelrensning

För att frigöra utrymme i cykelrummet samt pÄ gÄrden sÄ Àr det Äterigen dags för en cykelrensning. Vi kommer börja till att börja med rensa ut alla cyklar som inte har ett giltigt cykeltillstÄnd. Men cykeltillstÄnden börjar bli gamla och vi misstÀnker att det stÄr en del cyklar som saknar Àgare pÄ föreningens cykelplatser. DÀrför kommer vi inom kort att mÀrka samtliga cyklar genom att sÀtta en bit fÀrgad tejp pÄ styret. Ta bort tejpbiten frÄn din cykel senast 26 november om cykeln fortfarande Àr i bruk. Bortrensade cyklar kommer förvaras i 6 mÄnader för att dÀrefter kasseras. Det gÄr att kontakta styrelsen under förvaringstiden för att, mot beskrivning, fÄ tillbaka en utrensad cykel. Information kommer Àven att sÀttas upp i cykelförrÄdet samt vid cykelparkeringen pÄ gÄrden. Summa summarum: Har du en cykel i cykelrummet eller pÄ gÄrden och vill ha kvar den ber vi dig att se till att den har ett giltigt cykeltillstÄnd, samt att du tar bort den fÀrgade tejpbiten innan 26 november.