Korg, påsar, skrapa, skruvar och broschyr

Ni som kom till invigningen fick champagne, snittar, rabatter… och en korg i brun plast. 
Dessa 5 saker, korg, påsar, skrapa, skruvar och broschyr, står fortfarande framställda i soprummet – bara att hämta. Vissa har haft turen att få dem utdelade till dörren. Vissa uppgångar har fått dem framställda i entrén. Övriga får hämta själv i soprummet.
I broschyren står beskrivet vad betraktas som organiskt avfall, hur mycket du ska fylla påsen m.m. Läs noga. Framförallt är det viktigt att avfallet inte är för blött för då kan påsen gå sönder. Låt det rinna av i vasken. Till hjälp har du den blå skrapan.
Korgen kan du med skruvarna sätta upp korgen på insidan av en skåpdörr. Den är särskilt byggd för att luft ska kunna flöda runt påsen och hålla den torr och hel, men andra lösningar fungerar säkert bra också.
När påsarna är slut hämtar du nya i soprummet. Styrelsen beställer nya vid behov.
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *