Renovering av gemensamhetslokalen och tillbyggnad av ett övernattningsrum i lokalen intill

 

På årsmötet 22/5 kommer vi att berätta om renoveringen av vår befintliga gemensamhetslokal och planerna på att bygga ytterligare en liten övernattningslokal i rummet intill. Bakgrunden till planerna på ytterligare en lokal är att vår nuvarande är uthyrd varje tor-sön, året runt, utan undantag. Så vi tror att det finns ett behov av ytterligare en övernattningslokal och vi har en outnyttjad lokal vägg i vägg med den gamla.
 
Vi vill veta vad ni andra delägare tycker om detta, därför är det vikigt att ni kommer på stämman eller mailar oss era åsikter.
 
Ritningar och byggkalkyl kommer att hängas upp utanför expeditionen och i tvättstugan.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *